unieke kinderopvang bij uk

De opdracht luidde: teksten schrijven voor de nieuwe website van uk, een grote professionele organisatie in de kinderopvang. Een leuke en omvangrijke opdracht. Naast de teksten over uk, de pedagogische visie, de diverse vormen van kinderopvang en werken bij uk, moest er per vestiging ook een aparte beschrijving komen. Met ruim vijftig vestigingen was dat een omvangrijke klus, maar vooral een hele leuke!

welkom bij uk. Op zoek naar de beste opvang voor uw kind? Een plek waar uw kind met plezier naar toegaat? Bij mensen waar u uw kind met een gerust gevoel aan toevertrouwd? Welkom bij uk.

Bij uk kunt u terecht voor alle vormen van professionele kinderopvang: op een kinderdagverblijf en bij onze buitenschoolse opvang. uk ontvangt maandelijks meer dan drieduizend kinderen tussen de 0 en 13 jaar op onze locaties in Amsterdam, Haarlem en Almere.

Met ruim vijftig kindercentra en tientallen gastoudergezinnen is uk één van de grotere organisaties voor kinderopvang in de regio Amsterdam. Wij werken met kleine groepen op huiselijk ingerichte locaties. Onze pedagogisch medewerkers hebben niet alleen de benodigde papieren, maar ook gewoon veel plezier in hun werk.

uk staat voor unieke kinderopvang. Uniek omdat wij ons eigen pedagogisch beleid voeren. Een manier van werken die elk kind letterlijk en figuurlijk de ruimte geeft. Om te spelen, te ontdekken, te leren en zichzelf te kunnen zijn. Wat we willen bereiken is simpel samen te vatten met: ‘Hoera!, ik speel bij uk. Bij uk zorgen we daar graag voor.

werken bij uk. Wil je ook graag in de kinderopvang werken? uk is regelmatig op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers. Kijk voor meer informatie over werken bij uk: personeel. Wil je zien hoe we bij uk werken, bekijk dan de opnamen die op verschillende vestigingen zijn gemaakt: binnen kijken bij uk.

<pagina voor personeel>

flexibel en professioneel

werken bij uk. uk is een professionele dienstverlener in de kinderopvang met een eigen, uniek pedagogisch beleid. Met ruim vijftig kindercentra in Amsterdam, Haarlem en Almere hebben wij regelmatig plaats voor enthousiaste, gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers.

Hoera! ik werk bij uk. Ons uitgangspunt ‘ruimte voor ontwikkeling’ brengen wij ook voor onze medewerkers in praktijk. Als medewerker van uk ben je bepalend voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom vinden we bij uk motivatie en enthousiasme net zo belangrijk als de juiste diploma’s. Als je eenmaal bij uk werkt, krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Ons streven? Zorgen dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. Nu en in de toekomst.

uk academy. Bij uk zorgen we ervoor dat je niet stil blijft staan. Voor al onze medewerkers is er de uk academy, ons intern opleidingsinstituut. Nieuwe medewerkers beginnen met het behalen van het uk certificaat en vervolgens het uk diploma. Daarna zijn er diverse mogelijkheden om je te specialiseren, bijvoorbeeld bedrijfshulpverlener, praktijkbegeleider, ergocoach, senior groepsleidster, interne activiteitencoördinator, en meer. De keuze van het specialisme gaat in overleg met je manager.

groeien bij uk. Naast de uk academy waarbij er samen met jou een individueel opleidingsplan wordt gemaakt, biedt uk vaste studiedagen, EHBO- en communicatiecursussen. Bovendien biedt het ‘uknet’, ons intranet voor alle uk medewerkers, allerlei nuttige en leuke informatie die je werkzaamheden goed aanvullen. Daarnaast heeft uk nog veel meer te bieden: korting bij een healthclub, een fietsplan en een actieve ondernemingsraad. uk is kortom een dynamische organisatie met veel aandacht voor haar medewerkers.

binnen kijken bij uk. Wil je zien hoe het bij uk werkt? Kijk naar onze pedagogisch medewerkers en kinderen in actie op: binnen kijken bij uk.

iets voor jou? doe de test. Doe de toekomsttest en ontdek binnen vijf minuten of een baan in de kinderopvang, eventueel in combinatie met een opleiding binnen uk, goed bij je past: beroepentest.

solliciteren. Wil je werken bij een inspirerende en groeiende organisatie? Wil je een baan waarin je alle ruimte krijgt om je te blijven ontwikkelen? Kijk voor meer informatie over openstaande vacatures in Amsterdam, Haarlem en Almere: vacatures bij uk of solliciteer direct: solliciteren!

Kijk voor meer teksten op: www.uk.nl

N.B. De teksten op een website worden regelmatig aangepast. Bovenstaande versie dateert uit 2008 en staat dus niet meer letterlijk op de website van uk.

 

%d bloggers liken dit: