Waarom een gietvloer van Sinck&Ko?

Het begon met het herschrijven van de introtekst voor de homepage van gietvloerenspecialist Sinck&Ko. Van het een kwam het ander en werden bijna alle teksten van www.sink-ko.nl aangepakt, enkele voorbeelden:

Altijd in vorm. Op en top design en oersterk. Gietvloeren vormen de beste basis voor elke leef- en werkruimte. Ze zijn naadloos, kleurecht, kras- en vochtbestendig, slijtvast, geluidsdempend en gaan tientallen jaren mee. Geschikt voor elke ondergrond en moeiteloos te combineren met vloerverwarming. Ook het schoonhouden van een gietvloer is uiterst comfortabel: even dweilen met een vochtige microvezeldoek is voldoende. Het mooiste van een gietvloer is de uitstraling; elke ruimte leeft ervan op. De mooiste gietvloeren vindt u bij Sinck&Ko.

Waarom een gietvloer van Sinck&Ko? Je hebt gietvloeren en Sinck&Ko gietvloeren, en dat is een verschil. Sinck&Ko levert hoogwaardige kunsthars en cementgebonden gietvloeren aan particulieren en professionals. De kwaliteit van een Sinck&Ko gietvloer is ongeëvenaard. Dat merk je pas als je hem hebt. Voor wie hem nog niet heeft, zetten wij graag de pluspunten van Sinck&Ko gietvloeren op een rij: etc.

Kijk voor meer teksten op: www.sinck-ko.nl

%d bloggers liken dit: