Vascobelo: Belgian’s finest coffee blend for the true barista

Koffieleverancier Vascobelo timmert aan de weg met de beste koffiesoorten ter wereld. Hun eigen Belgische blend Il Presto en tien bijzondere koffiespecialiteiten. Met de start van een webshop was het tijd voor een hele nieuwe website. De teksten schreef ik in opdracht van mede-oprichter Jan De Roeck. In samenwerking met vertaalbureau DoubleSpeak werden de teksten vertaald naar het Engels en het Frans. Enkele voorbeelden:

Vascobelo is koffie voor levensgenieters. Karakteristiek, verfijnd en op en top Belgisch. Geoogst op fairtrade koffieplantages, gemelangeerd door Belgische fijnproevers en gebrand in de beste koffiebranderijen van België. Daarna worden onze bonen vers verpakt en zijn ze klaar voor consumptie. Bijna dan, want het leveren van hoogwaardige koffie is wat Vascobelo betreft nog maar het halve werk. De smaak van koffie wordt ook bepaald door de kwaliteit van de koffiemachine en de koffiebonenmaler, de perfecte temperatuurinstelling, het gebruik van de ideale melk en natuurlijk de vaardigheid van de barista. Daarom krijgen horecaleveranciers die onze koffie willen serveren eerst een Baristatraining. Voor consumenten die thuis het beste uit Vascobelo koffie willen halen, organiseren wij workshops. Daarbij bieden wij een selectie van de allerbeste koffiemachines, ingrediënten en accessoires. U kunt er gerust van op aan: als wij het goed genoeg vinden, vindt u dat ook.

Ontdek de smaak van Vascobelo. Echte goede koffie maak je niet alleen met de beste melange. Daarom wordt Vascobelo koffie alleen geserveerd in horecagelegenheden die aan al onze eisen voldoen. Waar wordt onze koffie gezet van vers gemalen bonen, met een professionele koffiemachine en op de perfecte temperatuur van 92°? Klik hier voor de adressen.

Workshops. Hoe maak je een perfecte espresso, cappuccino of latte macchiato? Wij leren u graag de fijne kneepjes van het vak. Onder leiding van wereldkampioen Barista Peter Hernou organiseert Vascobelo regelmatig workshops. Zowel voor horecamedewerkers als voor particuliere koffieliefhebbers. Wilt u zichzelf ook barista kunnen noemen? Schrijf u dan in voor een van onze workshops.

Kijk voor meer teksten op: www.vascobelo.be

 

%d bloggers liken dit: