Recordnummer Psychologie Magazine

E-mailing gericht aan potentiële adverteerders in het dubbeldikke zomernummer van Psychologie Magazine:

Adverteren in het beste nummer van het jaar!

Psychologie Magazine XXL. Op 23 juni verschijnt het traditioneel best verkochte en meest gelezen nummer van Psychologie Magazine. Een dubbelnummer dat extra lang meegaat (twee zomermaanden lang), extra dik is (124 pagina’s) en in een extra hoge oplage verschijnt: 250.000 exemplaren (versus 105.524)*.

Opvallend. Niemand kan deze zomer om Psychologie Magazine heen. Met o.a. schapreclame, abri’s, radiocommercials en pakketverkoop zal de zomereditie van Psychologie Magazine in menig vakantiekoffer meereizen. Eenmaal op plaats van bestemming hebben de lezers alle tijd om hun favoriete mindstyle magazine te lezen en te herlezen.

Lef. Het thema deze zomer is lef. Met o.a. 8 pagina’s over hoe je je zelfvertrouwen kunt vergroten en eindelijk de dingen kunt gaan doen die je eigenlijk het leukst vindt, inclusief concreet actieplan. Psychologie Magazine geeft het laatste zetje.

Reserveer snel een mooie plek. Er is weinig lef voor nodig om te adverteren in het dubbeldikke zomernummer van Psychologie Magazine. Wilt u ook een plaats in de mindset van ruim een half miljoen lezers (m.n. vrouwen tussen de 25 en 49 jaar)? Reserveer vóór 1 juni a.s., bel 020 – 551 85 38.

Download hier het lezersprofiel van Psychologie Magazine

*bron: HOI Q4 2010).

——————————————————————————————————

Met vriendelijke groet

Weekbladpers Tijdschriften

www.weekbladpers.nl

e-mailing Psychologie Magazine, zomer 2011, Weekbladpers Tijdschriften, tekst: Moniek Moorman

 

 

%d bloggers liken dit: